Subscribe via RSS

2N. Fotografia solului lunar la o rezolutie fantastica

By admin

Recent, Lunar Reconnaissance Orbiter Camera a realizat un mozaic format dintr-un numar de cca 1300 de imagini, rezultand o imagini spectaculoasa a solului lunar. Imaginile care cuprind acest mozaic au fost colectate într-o perioadă de două săptămâni la mijlocul lunii decembrie 2010.

Cred ca nu mai trebuie sa va cumparati telescop …

Puteti mari fotografia aici !

 

============================================================

Daca doriti sa vedeti inregistrarea unor emisiuni despre fotografie realizate de mine pe postul local de TV, click AICI !

1 Raspuns la 2N. Fotografia solului lunar la o rezolutie fantastica

  1. INA STANA REBIGAN

    FANTASTIC CE SE PAOTE REALIZA IN ZIUA DE ASTAZI CU APARATELE DE ULTIMA GENERATIE DAR TREBUIE SA AI PASIUNE ASA CUM O AVETI DVS.. PENTRU CINE DORESTE SA INTELEAGA O CAMERA FOTOGRAFICA MODERNA TREBUIE SA PRACTICE MULT SI AI AVANTAJUL DE A STERGE ,,INAINTE ARTA FOTOGRAFICA ERA MAI LIMITATA DAR EA A DAT LUMII NUME CELEGRE IN ACEASTA ARTA …MULTUMIM PENTRU ARTICOLELE POSTATE SI PENTRU EMISIUNILE PE CARE LE-ATI REALIZAT SI SUNT SIGURA CA INTR-O ZI VE-TI AVEA POSIBILITATEA DEA A RELUA EMISIUNILE PENTRU CA ACESTE CUNOSTIINTE PE CARE LE AVETI SA LE TRANSMITETI SI CELOR CARE VOR SA SE INITIEZE A FACE DINTR-O IMAGINE MULT MAI MULT DE CEACE CE SE ASTEPTA POSIBILITATILE DE A RAMANE CU O FOTOGRAFIE FRUMOASA SI INTERESANTA ACUM SUN MULTE DAR TREBUIE SA STUDIEM SI SA NE INSUSIM SFATURILE CELOR PROFESIONALI …FELICITARI SI VA MAI ASTEPTAM CU ALTE NOI ARTICOLE

Postati un comentariu